Καλώς ήλθατε!!!!

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Πότε θα αισθανθούμε δυνατοί ;




Η προεκλογική περίοδος τελείωσε και ο καθένας μας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Διερωτώμαι όμως,μήπως ακούσαμε κάτι το καινούργιο,το πρωτοποριακό,το ελπιδοφόρο; Και δεν αναφέρομαι λεκτικά ,γιατί τα διαβάζω καθημερινά,αλλά πρακτικά σαν νέοι φοίνικες που θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι είμαστε αμετανόητοι και κολλημένοι στα παλιά.
Τι καλό έχουμε δει από την μεταπολεμική ,τουλάχιστον, περίοδο μέχρι και σήμερα;
Βλέπω συμπολίτες μου που ''δεν έχουν πού την κεφαλήν κλίνη'' και ζητωκραυγάζουν ''δεξιά'' και ''αριστερά''....πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν οι παρατρεχάμενοι..
Δυστυχώς .ομως το σύνολο των συμπατριωτών μας αισθάνεται αδύναμο και ψάχνει να στηριχτεί στους ''δυνατούς''.Όλοι πηγαίνουν στα μεγάλα υποτιθέμενα κόμματα,είτε σαν υποψήφιοι, είτε σαν οπαδοί και ψηφοφόροι μήπως και πάρουν  κάποια ''καρεκλίτσα'' για να ξεκουραστούν ή μήπως  βρουν κάποιο κοκαλάκι.
Μα πότε επιτέλους θα αλλάξουμε;Πότε θα αισθανθούμε δυνατοί και να πάρουμε τη τύχη στα χέρια μας;
Πείτε μου ποιοι προεκλογικά εκτός από τα μνημόνια-οικονομία και τους εκφοβισμούς, ένθεν  και ένθεν,μίλησαν για την πατρίδα, για την εθνική μας κυριαρχία που έχει παραχωρηθεί,για τη θρησκεία μας,για τα ξενιτεμένα μας παιδιά,για αυτούς που χάθηκαν αδίκως,για τους άνεργους(όχι 6μηνα-8μηνα)για τα ποικίλα εξωτερικά μας προβλήματα; Μόνο οικονομική πολιτική υπάρχει;Τίποτε άλλο δεν μας απασχολεί;

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι η Ελλάδα χρειάζεται νέα χέρια,μακριά από συμφέροντα και ιδιοτελείς σκοπούς,να σηκώσουν τα μανίκια  και να σχεδιάσουν -οργανώσουν εκ θεμελίων το μέλλον αυτού του τόπου με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και του λαού της!!!
 Έχουμε λησμονήσει ότι εάν η Πατρίδα μας ευημερεί, θα ευημερεί και ο λαός της.

ΥΓ α.Η φιλική εταιρεία χρησιμοποίησε τον φοίνικα ως σύμβολο του Ελληνικού κράτους που ξαναγεννιέται από τη  στάχτη του.
    β.Χρησιμοποιήθηκε από την Κυβέρνηση Καποδίστρια ως εθνόσημο και ως νόμισμα.
    γ.Αποτελεί ένα από τα τάγματα αριστείας της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.