Καλώς ήλθατε!!!!

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ας ακουστεί επιτέλους μια φωνή!!!




Πολλά ακούω τώρα τελευταία,όπως θα μας κυβερνήσει η αριστερά,θα μας πάρει τις καταθέσεις,να δούμε τι θα κάνουν αυτοί και πολλά άλλα.
Μα τι καλό έχει δει ο Ελληνικός λαός από τη μεταπολίτευση,για να μη πω μεταπολεμικά, και μετά  από τις δεξιές και σοσιαλιστικές κυβερνήσεις;Μη μου πείτε ότι από το 1981 μπήκε στη τσέπη μας χρήμα γιατί όλοι σχεδόν γνωρίζουμε ότι αυτές τις ''αμαρτίες'' τώρα τις ''πληρώνουμε''.
Έχω την εντύπωση ότι στην κατάσταση που έχουμε φθάσει λίγο πρέπει να μας απασχολούν τα κόμματα.Πρέπει να μας ενδιαφέρει η Πατρίδα μας αλλά και η ευημερία του λαού της.
Συνεπώς το κόμμα μας είναι η πατρίδα και εάν η κυβέρνηση ενεργεί για το συμφέρον της Ελλάδας και επ΄ωφελεία του λαού της, προσωπικα θα είμαι αρωγός σε όλες τις προσπάθειές της, εάν όμως ενεργεί αντεθνικά και αντιλαϊκά θα είμαι απέναντι της.
Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και μην είμαστε φανατικοί οπαδοί των εκάστοτε που χτίζουν πάνω στις πλάτες μας,αλλά ας είμαστε ''φίλαλθοι'' και να χειροκροτούμε-επικροτούμε τις καλές φάσεις αλλά και να αποδοκιμάζουμε τις λανθασμένες.
Η φωνή της Ελλάδας στην ευρώπη έχει χαθεί και σήμερα χάρηκα ιδιαίτερα που ακούστηκε η φωνή της δια μέσου της κυβέρνησης σχετικά τις νέες κυρώσεις που ετοιμάζει η ΕΕ εναντίον της Ρωσίας.Άμεση η αντίδραση με το :
«Η δήλωση "Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της ΕΕ" που δημοσιεύθηκε σήμερα, κυκλοφόρησε χωρίς να έχει ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για την εξασφάλιση συναίνεσης των κρατών-μελών και ειδικότερα χωρίς να εξασφαλισθεί η συναίνεση της Ελλάδας».

Ας ακουστεί επιτέλους μια  φωνή,κάποια αντίδραση,κάτι,το έχουμε ανάγκη... .....το κεφάλι λοιπόν ψηλά.....προχωράμε και ''βλέπουμε''!!! 


(ΥΓ.Απόσπασμα του κειμένου αντίδρασης της Ελληνικής κυβέρνησης είναι από
http://www.iefimerida.gr/news/188896/i-proti-epithesi-tsipra-stin-ee-vgalate-anakoinosi-horis-na-me-rotisete  )




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.