Καλώς ήλθατε!!!!

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Η πρώτη εβδομάδα της νέας κυβέρνησης!



 
Ήδη βρισκόμαστε στην πρώτη εβδομάδα ''ζωής'' της καινούργιας κυβέρνησης(ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ).
Η γενική εικόνα - συμπεριφορά της νομίζω ότι είναι αρκετά καλή.Ο λαός έχει βάλει στα χείλη του τη λέξη ελπίδα.
Ναι έχω έλθει σε συζητήσεις με αρκετές φίλες και φίλους διαφόρων κομματικών παρατάξεων  και η εντύπωση όλων είναι ότι τουλάχιστον αυτή η κυβέρνηση θέλει να δείξει σημεία δέσμευσης των προεκλογικών τους εξαγγελιών κάτι που δημιουργεί αισιοδοξία,ελπίδα,χαμόγελα.
Θέλω να πιστεύω ότι αυτές οι αντιδράσεις γίνονται βάσει κάποιου οικονομικού-πολιτικού σχεδίου που συγχρόνως όμως βελτιώνουν το προφίλ της χώρας μας  τουλάχιστον εντός συνόρων.
Όλοι μας ζητάμε να αναπνεύσουμε,κάποια άνεση χρόνου να επανακινηθεί η οικονομία που έχει βαλτώσει.
Προσωπική εκτίμηση είναι ότι θα πάρουμε κάποια ανάσα.
Τώρα σε εθνικό επίπεδο νομίζω και εκεί ο κ.ΥΠ.ΕΘ.Α τα πηγαίνει αρκετά καλά.
Η ρίψη στεφανιού στα ΙΜΙΑ προς τιμή των τριών ηρώων μας,Αντιπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, Αντιπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και Σημαιοφόρου  Έκτορα Γιαλοψού,αλλά και ετοιμότητα αναχαίτισης των τουρκικών F-16 από ελληνικά μαχητικά αναπτέρωσε το πατριωτικό μας αίσθημα που τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί.
Στα θετικά η εν συνεχεία μετάβαση του κ υπουργού για κατάθεση στεφανιού στον τάφο του καταδρομέα Εμμανουήλ Μπικάκη,στην Κρήτη, υποδηλώνει έμπρακτα την αναγνώριση της πολιτείας για τους πεσόντες υπέρ πατρίδος.

 Δεν μένει λοιπόν παρά να κάνουμε υπομονή και να στηρίζουμε τα θετικά της κυβέρνησης και όχι παλαιοκομματικά να σκάβουμε λάκκους γιατί δεν είναι ούτε ωφέλιμο για την Πατρίδα μας αλλά ούτε επωφελές για όλους εμάς.
Μακάρι οι προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης,τις οποίες φαίνεται ότι τηρεί,να είναι η αρχή του τέλους του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που επί τόσα χρόνια μας έτρωγε ως το ''σαράκι''.
Ας αφήσουμε τις κομματκές εγωπάθειες και να κοιτάξουμε το μέλλον αυτού του τόπου και των παιδιών μας.Το αξίζουν!!! 



 
Εμμανουήλ Μπικάκης:Έλαβε μέρος στον πόλεμο ενάντια στην εισβολή των Τούρκων στη Κύπρο το 1974, επονομαζόμενο και Αττίλας Ι υπηρετώντας στην Α΄ Μοίρα Καταδρομών της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛ.ΔΥ.Κ.). Έμεινε στην ιστορία για την ηρωική προσπάθεια που έκανε πολεμώντας επί τέσσερεις ημέρες μόνος του και ενώ τον θεωρούσαν οι συμπολεμιστές του νεκρό, αφού αποσπάστηκε από τις υπόλοιπες δυνάμεις. Κατέστρεψε έξι τουρκικά τεθωρακισμένα άρματα Μ48-Α2 με αντιαρματικά βλήματα ΠΑΟ. Αφού απολύθηκε από το Στρατό, στη συνέχεια εργάστηκε ως οικοδόμος έως το 1994, όπου και σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.