Καλώς ήλθατε!!!!

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Υπεράνω όλων η Πατρίς!!!




Σε λίγους μήνες θα κλαίμε γι΄αυτό που ίσως χάσουμε.Μα πλέον θα είναι αργά. Έτσι γίνεται πάντα σε όλους τους τομείς. Αποζητάμε αυτό που χάσαμε και όταν το είχαμε δεν του δίναμε την πρέπουσα σημασία, αξία αλλά και ούτε στις δύσκολες στιγμές είχαμε το σθένος να το υπερασπιστούμε και να το διατηρήσουμε.
Στη ζωή μας καλή είναι η διασκέδαση,τα λάικ στις φωτογραφίες του φέις μπουκ, η καφετέρια όμως δεν πρέπει να λησμονούμε τις ρίζες μας και, αυτές είναι πολύ μα πολύ βαριές.

Θα μιλήσω προσωπικά για τον εαυτόν μου για να μη παρεξηγηθώ.Θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του Ιωάννη του Προδρόμου όταν μιλούσε στον κόσμο για τον Ιησού ''εγώ δεν είμαι άξιος ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του να λύσω''.Ναι έτσι ακριβώς νιώθω, αλλά και ντροπή που δεν μπορώ να φανώ έστω και λίγο αντάξιος όλων Αυτών που διαχρονικά έδωσαν το αίμα τους για την ελευθερία της Πατρίδος μας. Και τώρα ερχόμαστε και δίνουμε, λες και εμείς έχουμε το δικαίωμα,την Μακεδονία σε αυτούς που κάποτε ονειρευόταν,ναι άπιαστο όνειρο ήταν γι΄αυτούς,ότι είναι απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου.Και έχουμε τον πρώην υπουργό εξωτερικών κ.Κοτζιά να λέει ''Βόρεια Μακεδονία καλώς ήρθες στη ζωή μας''.Και απαντώ σε αυτό,όχι στη δική μου ζωή αλλά στη δική σας. 
    Πως για ένα μείζον εθνικό θέμα δεν ρωτήθηκε η πλειοψηφία των Ελλήνων;        Πως καλωσορίζετε εκ μέρους των Ελλήνων κάτι για το οποίο δεν συμφωνεί, θέλω να πιστεύω, η πλειοψηφία των Ελλήνων;  
   Όμως οι συνέπειες της ονομασίας που θα ακολουθήσουν θα είναι βαριές και επώδυνες.Θα επηρεαστεί η ιστορία μας.Υπάρχουν ονομασίες στην βόρειο Ελλάδα όπως το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο τηλεοπτικός σταθμός ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Θα έχουμε απαγόρευση(άτυπα υπάρχει) του τραγουδιού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ η ΧΩΡΑ.... και τόσα άλλα θα ζυμωθούν εξαφανίζοντας την εθνική μας υπόσταση,  πχ  τεθεί θέμα στο μέλλον για Μακεδονική μειονότητα στην Πατρίδα μας.
   Βέβαια όπως όλοι μας γνωρίζουμε σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 14 του Συντάγματος για να γίνει ένα δημοψήφισμα απαιτείται η σύμφωνη γνώμη 151 βουλευτών.Στην προκειμένη περίπτωση το θεωρούσα αδύνατον να εκτελεστεί.
   Πραγματικά ντρέπομαι για όλα αυτά.
   Κλίνω  ευλαβικά το γόνυ προ των ένδοξων προγόνων μου και ζητώ ταπεινά συγνώμη γιατί ίσως δεν είμαι τόσο δυνατός όσο θα έπρεπε,για να φανώ αντάξιος των εθνικών περιστάσεων.

   Τελειώνω με αυτό του μακεδονομάχου Παύλου Μελά:
    Δεν υπήκουσα παρά εις μιαν ιδέαν....να φανώ χρήσιμος εις τον πλησίον και εις τον τόπον μου!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.