Καλώς ήλθατε!!!!

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Οι πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου στη ζωή μας...



   Φίλες και φίλοι,οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου έχουν μπει για καλά στη ζωή μας.
   Η Δημοκρατία έχει καταλυθεί, το Ελληνικό Κοινοβούλιο τύποις υπάρχει και μερικοί για να μη πω όλοι χειροκροτούν και επικροτούν τις μονομερείς καταστροφικές και εξαθλιωτικές αποφάσεις.
   Η ΕΡΤ κλείνει και αυτή τη στιγμή σήμα δεν εκπέμπει <<<''Στη θέση της  θα δημιουργηθεί ένας σύγχρονος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας.

         Το προσωπικό της ΕΡΤ θα αποζημιωθεί κανονικά Και, όσοι από τους τωρινούς εργαζόμενους το επιθυμούν, θα μπορέσουν να υποβάλλουν αίτηση για να προσληφθούν στο νέο Οργανισμό Ραδιοτηλεόρασης>>>
       Αυτά δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου,ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης,  απλά, ξερά και χωρίς ΚΑΜΙΑ κοινωνική ευαισθησία.Και ερωτώ;;; Δεν μπορεί η ΕΡΤ να κλείσει ως ''κακή''  και στη θέση της με το ήδη υπάρχον προσωπικό να δημιουργηθεί ο νέος ραδιοτηλεοπτικός φορέας;;;Πως κλείνουν τις τράπεζες και στη θέση τους δημιουργείται η ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. Μα εκεί θα μου πείτε είναι το κεφάλαιο.          
     Ποια η σημασία του κλεισίματος ΚΑΙ δημιουργία νέου φορέα;;
     Ενδεχομένως η σκέψη μου να είναι λανθασμένη αλλά δεν μπορώ να ''χωνέψω'' με ένα άψυχο χαρτί να καταστρέφονται ανθρώπινες ψυχές....
     Η κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη έχει χαθεί και τη θέση τους πήραν οι αριθμοί.
    Έτσι απλά για αυτούς η πράξη ''παίχτηκε'',δεν τους βγήκαν οι αριθμοί  και 2656 συνάνθρωποι μας θα μείνουν στο δρόμο.
    Η καταστροφή της Πατρίδας,των παιδιών μας αλλά και η δική μας συνεχίζεται και θα θα συνεχίζεται εφόσον τους παραχωρούμε ''έδαφος''.
     Για αυτό έχουμε ιερή υποχρέωση να αντιταχθούμε με κάθε τρόπο και να ''πολεμήσουμε'' τα καταστροφικά τους σχέδια  που προσπαθούν με βίαιο τρόπο να μας επιβάλλουν. 
     Όλοι μαζί μπορούμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.