Καλώς ήλθατε!!!!

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Δεν πειράζει....άστο να λείπει



 



Τελικά δεν αλλάζει τίποτε σε τούτο τον κόσμο και ιδιαίτερα στον πολιτικό.Δώσε ότι είναι να δώσεις και άσε τις φωτογραφίες. Ελπίζω και λέω ελπίζω ότι ο λαός μας να έχει ξυπνήσει πλέον και να μην αρκείται στις ''φιλόπτωχες'' δωρεές και φωτογραφίες των κομμάτων. Πολλοί συμπολίτες μας έχουν προσφέρει και προσφέρουν τα μέγιστα και όχι μόνο την περίοδο των σεισμών και δεν το γνωρίζουν οι ευεργετηθέντες.Δεν πειράζει.Εάν είναι να κάνουμε ψηφοθηρία στην πλάτη του άλλου,άστο να λείπει.
Οι εποχές που ο κόσμος εξαγοράζετο θέλω να πιστεύω ότι έχουν περάσει,όχι ότι δεν θα υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις,γιαυτό πρέπει να αναζητήσουμε  νέες πολιτικές δυνάμεις άφθαρτες,με αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα που θα μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος της καταστροφής που μας δημιούργησαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις .Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας μια νέα πολιτική δύναμη με σκοπό την αναγέννηση της Πατρίδας μας προχωρά σταθερά με τις δικές του δυνάμεις και με τη δύναμη που διαθέτει ο Ελληνικός λαός.

Σωτήριος Διον.Σάρλος
    Αξκός Σ.Ξ εά 

Εάν δεν έχετε τίποτε καλύτερο να κάνετε ακούστε τη συνομιλία του προέδρου μας με τον Αγγελο Αγγελάτο στον τηλεοπτικό σταθμό της Φλώριδα.
Μόνο η μουσική που έχει στην αρχή ο κ.Αγγελάτος δεν ξέρω....αλλά γεμίζω ΕΛΛΑΔΑ!!!! Καλή ακρόαση όσοι θα μπείτε στον ''κόπο''!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.