Καλώς ήλθατε!!!!

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Κεφαλονιά το νησί της ζωής!!!



Η παρουσία μου στην ''Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά'' δεν έχει κομματικό χαρακτήρα. Όλοι μαζί ενωμένοι μακρυά από κομματικά συμφέροντα για να κάνουμε το νησί μας τόπο ανάπτυξης και δημιουργίας πρώτα για κάθε νέα και για κάθε νέο και μετά για εμάς.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες ας δώσουμε την ευκαιρία σε έναν συνδυασμό που πραγματικά ενδιαφέρεται για το νησί μας ,που  θα μπορείς να μοιράζεσαι τους προβληματισμούς σου και συγχρόνως να (όχι θα) γίνεται η δική σου φωνή.
Απλές χαρές της καθημερινότητας έχουν χαθεί.Ένα μικρό παράδειγμα ο κήπος του Νάπιερ,''ξέφραγο αμπέλι'',ένας ζωντανός ''παράδεισος'' μέσα στο Αργοστόλι,με σκουπίδια,με  σπασμένες (εδώ και ένα χρόνο)βάσεις των φωτιστικών,χωρίς έναν πραγματικό υπεύθυνο που να φροντίζει,ενημερώνει και αποκαθιστά τις όποιες βλάβες.
Οι ''παιδικές χαρές'',ας τις πούμε παιδικές χαρές,μέσα στα χορτάρια,στα σκουριασμένα σίδερα που θα έπρεπε να ήταν χώρος συγκέντρωσης κάθε οικογένειας.
Χώροι που πρέπει να είναι πάντα σε κατάσταση ''ετοιμότητας'' φιλοξενίας του κάθε συμπολίτη μας, ψυχαγωγίας και  ξεκούρασης και το πιο σημαντικό χωρίς οικονομικό κόστος μέσα σε αυτή την οικονομική λαίλαπα που έχει ξεσπάσει.
Μικρά και απλά πράγματα που δίνουν μεγάλες χαρές.Έτσι τουλάχιστον έχω μάθει.
Υπάρχουν βέβαια και πολλά άλλα  που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας.
Χρειάζεται όμως οργάνωση,προγραμματισμό,σχεδιασμό και προ πάντων έλεγχο.
  Γιαυτό έλα μαζί μας για την Κεφαλονιά το Νησί της Ζωής!!!
Σ.Σ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.