Καλώς ήλθατε!!!!

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Που ζούμε;



Ειλικρινά αυτές τις εκλογές βιώνω περίεργα συναισθήματα.Αν και ''απέχω'' τις παρακολουθώ,γιατί με ενδιαφέρει το μέλλον της Πατρίδα μου και του τόπου που γεννήθηκα και μεγάλωσα,πλην όμως μέσα μου κάτι έχει αλλάξει.
Υπόψιν μου εγινε μια τιμητική πρόσκληση για υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές αλλά προτίμησα να συνεχίσω τα δικά μου ιδανικά και οράματα,όμως τους ευχαριστώ  για τη τιμή που μου έκαναν.
Προσπαθώ ειλικρινά με το ζόρι να σκεφτώ εάν είμαι καλά και σε ποιο τόπο ζω.
Βλέπω ανθρώπους αντιμνημονιακούς,ανθρώπους που λίγο πολύ ''υπηρέτησαν'' χρόνια την πολιτική σκηνή ,που τελικά ζήμιωσαν τούτη δω τη χώρα,να μιλούν για οράματα και ιδανικά.
Υπήρξαν καταστροφές,λαμογιές,αρπαχτές, και τώρα όλοι λένε έτσι απλά ....και λάθη έγιναν ....μα τώρα ξεκινάμε από την αρχή.
Βλέπω υποψηφίους που κάποτε με το ζόρι σου μιλούσαν να σε χαιρετάνε με πλατύ χαμόγελο και με τη ''χείρα συνεχώς προτεταμένη''.
Άραγε πως μπορούν να υπερασπίζονται μια πολιτική ή ποιλτικές που μόνο καταστροφές έφεραν και ρήμαξαν έναν ολόκληρο λαό.
Όλοι τώρα λένε την αλήθεια,λες και πριν μας έλεγαν ψέματα,τώρα όλοι λένε έχουμε φθάσει στο σημείο που η οικονομία ανακάμπτει,αρχίζει η ανάπτυξη,μα ούτε εργασίες βλέπω,ούτε κάτι αναπτυξιακό κάτι να γεννιέται.
Έχουν πιάσει άπαντες το τουρισμό και αναμασάνε το ίδιο παραμύθι,ιδού η ανάπτυξη.
Κανένας κάτι ξεκάθαρο δεν λέει.Ευτυχώς ή δυστυχώς έχουμε πλούσιο λεξιλόγιο ως λαός.Άλλο καταργώ,άλλο διαπραγματεύομαι,άλλο συζητώ,άλλο παύω,λέξεις με τελείως διαφορετικές σημασίες.
Δυστυχώς υπήρξαν πατριωτικές δυνάμεις που ούτε έκλεψαν,ούτε ζήμιωσαν ποτέ κανέναν μα ο μικρός χρόνος προετοιμασίας των εκλογών και τα οικονομικά προβλήματα  μας έβγαλαν εκτός ''εκλογικής μάχης''.
Εμείς όμως θα είμαστε παρόντες,έστω και εκτός κοινοβουλίου,ακόμα,μαζί με το δοκιμαζόμενο λαό για να δίνουμε τους αγώνες μας μέχρι ο καθένας μας να κατανοήσει τις πραγματκές αξίες!!! Αξίες που έχουν χαθεί μέσα στα διεφθαρμένα πολιτικά περάσματα των χρόνων και σκοπιμοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.