Καλώς ήλθατε!!!!

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Άραγε τι να περιμένουμε;



 Αποτέλεσμα εικόνας για φωτογραφια και αλλαζω πορεια
Όλα τα κόμματα μεταπολιτευτικά έχουν δώσει τις εξετάσεις τους και δυστυχώς μας απογοήτευσαν αναλογικά  και μας έφεραν  στο 3ο κατα σειρά μνημόνιο.
Ας το έχουμε υπόψη μας μελλοντικά για να αναδείξουμε νέες πολιτικές δυνάμεις υγιείς,πατριωτικές με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδος και κατ΄επέκταση του Ελληνικού λαού.Μερικοί έχουν το θράσος και ομιλούν για το λιγότερο κακό από ένα Grexit.Ε βέβαια αφού οι ιδιοι μας οδηγούσαν τόσα χρόνια στο γκρεμό φυσικό είναι να ακούγεται καλύτερο και το ''μη χειρότερα''.Όταν θα έλθει όμως η στιγμή μην ξαναδώσουμε συγχωροχάρτια αλλά  να αλλάξουμε πορεία μακρυά από  όλους αυτούς που μας ρήμαξαν,μας εξαθλίωσαν  και μας κατέστρεψαν τη ζωή.

Πρέπει επιτέλους να ξυπνούσε και να μην πιστεύουμε πλέον τα μεγάλα λόγια.Η θεωρία από την πράξη απέχουν μεταξύ τους πάρα πολύ.Έγινε πλέον κατανοητό ότι για  να προβείς σε καινοτόμους ενέργειες πρέπει να έχεις ισχυρότατη οικονομία.Εμείς έχουμε; Όχι βεβαίως,οπότε πρέπει να είμαστε μέσα στην ''καρδιά'' των γεγονότων και των εξελίξεων. Ας πάμε λίγο πίσω στον καιρό των επιδοτήσεων.Που πήγαν τόσα χρήματα;Είδατε καμιά ανάπτυξη που εγώ δεν είδα;Ασκούσε κανείς ελέγχους των δοθέντων χρημάτων για την υλοποίση των προγραμμάτων;Δυστυχώς κανείς δεν ασκούσε ελέγχους από τα κέντρα εξουσίας μέχρι και τις μικρές κοινωνίες. Κανείς δεν κατάγγειλε τίποτε όλοι κώφευαν και όλα ήταν ρόδινα γιατί φαίνεται υπήρχε κάποιος η κάποιοι λόγοι. Λίγοι είναι αυτοί που όντως έκαναν κάτι,μα δυστυχώς αυτοί είναι πάρα πολύ λίγοι και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τελειώνοντας επιθυμώ να επισημάνω ότι ο Ελληνικός λαός επιζητά ανατροπές και καλά κάνει.Το λυπηρό όμως είναι ότι συνεχίζει να τις επιζητά από λάθος ανθρώπους δηλαδή από όλους  αυτούς που  τόσα χρόνια....κώφευαν εντός και εκτός βουλής.Άραγε τι να περιμένουμε πλέον από ''αυτούς'';Για σκεφτείτε το.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.