Καλώς ήλθατε!!!!

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η φαρσοκωμωδία πρέπει να πάρει ένα τέλος.



 
Ε λοιπόν δεν πάει άλλο.Η φαρσοκωμωδία με την επαναλειτουργία της γραμμής Ιθάκης -Σάμης -Πάτρας πρέπει να πάρει ένα τέλος.Οι Κεφαλονίτες και οι Θιακοί θέλουν να την επαναλειτουργία της και όλοι οι ''υπόλοιποι'' ας καθίσουν στο ''καβούκι'' τους.
Ο ένας γράφει για τον υπουργό,ο άλλος για τον περιφερειάρχη και άλλοι για τους υπολοίπους. Καλά στους υπευθύνους δεν μετράει τίποτε;Μόνο οι ψήφοι μετράνε και το πολιτικό κόστος;Δυστυχώς αυτό υπολογίζουν οι λατρευτοί μας ''άρχοντες''.Όμως παρορμητισμός και η αγανάκτηση του λαού τους έφερε στην εξουσία  και σήμερα τα βλέπουμε όλα.Ας ενσκύψουν άμεσα στο πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας και ας αφήσουνε ''τα απ΄εδώ και από κει'' και να δώσουν  μια λειτουργική λύση στο χρονίζον εδώ και δύο χρόνια περίπου πρόβλημα.Το θέμα δεν αφορά μονάχα τον τουρισμό αλλά και την μετάβαση πολλών συμπολιτών μας καθ όλην την διάρκεια του έτους στην πόλη των Πατρών για προσωπικούς λόγους αλλά το σπουδαιότερο για θέματα υγείας.
Τέλος ευελπιστώ ότι θα κατανοήσουν την αποστολή τους και θα δώσουν την πρέπουσα λύση που δεν είναι άλλη  από την ολοχρονική επαναλειτουργία της γραμμής Ιθάκης-Σάμης-Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.