Καλώς ήλθατε!!!!

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Πριν και μετά τις εκλογές του Ιαν. & Σεπ.2015





Πριν τις εκλογές του Ιαν.2015,θυμάμαι, μου έλεγαν φίλοι και γνωστοί να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ να φύγουν αυτοί(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και μετά βλέπουμε.
Το παράξενο  όμως είναι ότι η ενώ κυβέρνηση υπέγραψε το 3ο κατά σειρά μνημόνιο (σημειωτέον ακούγαμε στο παρελθόν περί καταργήσεως των μνημονίων με ένα νόμο)  ο λαός μας τον επανεξέλεξε για την εφαρμογή του με ότι επώδυνα οικονομικά μέτρα θα ακολουθήσουν.
Ήδη διαβάζω ότι η κυβέρνηση ψάχνει αγωνιωδώς ισοδύναμα μέτρα 3,5 δις ευρώ διαφορετικά θα επέλθουν σκληρότερα μέτρα.
Βλέπουμε λοιπόν τι ψήφισε ο λαός μας.Αριστερή (δήθεν)κυβέρνηση με φόρτσα δεξιές επιλογές και πλήρως,ναι πλήρως υποταγμένη στους δανειστές.Σε αυτό βεβαίως ''πρωτομάστορας'' ο ΓΑΠ.Έτσι είναι δυστυχώς ο λαός μας ξεχνά πολύ γρήγορα και ''αναθεματίζει'' μόνο τους τελευταίους.
Θα αναφερθώ σε μερικές προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ:
Δίκαιη φορολόγηση και αφορολόγητο στις 12.000€.
- 13η σύνταξη στους χαμηλούς συνταξιούχους.
- Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και αντικατάσταση με Φόρο Ακίνητης Περιουσίας(είπαν τώρα στο 2016).
- Τέλος στις μειώσεις μισθωτών και συνταξιούχων.Με τον επανυπολογισμό των καταβαλλόμενων συντάξεων σύμφωνα με ειδικούς, ενδέχεται να οδηγήσει σε μειώσεις των  συντάξεων έως 30%.
- Τέλος στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας.
- Αξιοπρεπείς συντάξεις.Αν εννοούσε την εθνική σύνταξη των 390€ που είναι πάνω από το όριο φτώχειας όπως αναφέρει ο κ.Κατρούγκαλος ας την παίρνει και αυτός να δούμε τι θα κάνει μετά.
- Στα 751€ ο κατώτατος μισθός. 
- Όχι στο ξεπούλημα της χώρας.Τα περιφερειακά αεροδρόμια έτοιμα είναι να δοθούν σε Γερμανική εταιρεία.
- Μιλούσαν για ανάπτυξη σε αυτή τη χώρα.Πως να έλθει καθ΄ην στιγμή  δεν υπάρχει σταθερή φορολογική πολιτική;Με αυτούς τους φόρους σε μισθωτούς-συνταξιούχους και περισσότερο σε ιδιώτες πως να σταθεί μια επιχείρηση;
- Υπηρέτες του Συντάγματος μέχρι τέλους.Ενημερώνω τι αναφέρει το 3ο μνημόνιο 
 [Ν. 4336/14-8-2015(ΦΕΚ 94/14-8-2015)Σελίδα 1014 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ.: 
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ
Ελλάδα
Μνημόνιο Συνεννόησης για τριετές πρόγραμμα του ΕΜΣ
Η κυβέρνηση δεσμεύεται να διαβουλεύεται και να συμφωνεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου Συνεννόησης, πριν από την οριστικοποίηση και τη νομική έγκρισή τους].

Θα μπορούσα να γράψω και άλλα που σχετίζονται με την εθνική μας κυριαρχία,την υγεία και την παιδεία αλλά αυτά είναι γνωστά.
Η Ελλάδα ΑΝΑΖΗΤΑ πλέον,θα το ξαναπώ πάλι, νέες πολιτικές δυνάμεις μη έχοντας στο παρελθόν καμία σχέση με την πολιτική που υπηρετούν σήμερα οι πολιτικοί μας.
Οι εκλογές θα έλθουν πιστεύω ξανά στην επικαιρότητα στο εγγύς μέλλον.
Ας προετοιμαζόμαστε λοιπόν για τις νέες πολιτικές εξελίξεις που θα φέρουν την πρόοδο και την ανάπτυξη σε αυτή τη χώρα. 

ΥΓ.Η φωτογραφία είναι συμβολική,πλησιάζει η εορτή της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και το έπος του ΄40 που κάποιοι με αυτοθυσία και αυταπάρνηση θυσιάστηκαν γιατί;Υπάρχει απάντηση σήμερα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.